Resveratrol Untuk Kekuatan Memori Cegah Penyakit Pelupa

Assalamualaikum semua Hari ini kita sembang pasal Resveratrol pulak, Apa tu resveratrol? Resveratrol adalah komponen utama dalam Vivix, ...

Assalamualaikum semua

Hari ini kita sembang pasal Resveratrol pulak,

Apa tu resveratrol? Resveratrol adalah komponen utama dalam Vivix, cecair ajaib kesayangan ramai dalam Shaklee. Mahal ke Vivix? Of course sepadan dengan nilainya.Kalau orang offer kat kita emas 1 gram harga RM5, berani tak nak terima? Entah-entah benda apa lah kan...?  Macam tu lah juga benda-benda penuh kebaikan dari alam semulajadi ciptaan Allah Swt.... nak buat vivix bukan senang, bukan boleh blend anggur masuk botol macam tu je. Anggur dia pun anggur muscadine, bukan anggur yang biasa kita makan tu.

Anggur muscadine ni istimewa kerana ada lebih 1 kromosom dan tak sama dengan anggur yang lainnya. Size nya pun agak berbeza sebesar bola golf.

Cakap tentang memori (ingatan), biasanya makin meningkat usia, ingatan kita makin kurang. lebih2 lagi bila dah tua dan dah kena Alzheimer (nyanyuk). makin teruk ketidakingatan.

Orang kata bila makin tua, kita akan jadi reverse balik, jadi macam budak-budak balik. Dan mengikut kajian (kalau nak cari jurnal dia boleh godek dalam JAMA neurology), bila dah kena Alzheimer ni, sel-sel otak semakin tak bersambung, yang mana ada sambungan pun jadi putus, tak macam kanak-kanak  kan sel otak besambung...

Testimoni Vivix untuk kekuatan Memori

Eh tak payah tunggu tua... kita yang muda-muda ni pun dah asyik lupa je kan?

Macamana nak atasi masalah lupa ni?

Selain dari vitamin utk otak,  satu lagi nutrisi yang terbukti berkesan untuk memperbaiki sambungan sel2 otak adalah..................---> RESVERATROL!

Produk apa yang ada resveratrol???

Of course --> VIVIX!

yerrr.. vivix bukan je terbukti boleh repair sel-sel badan, DNA, tapi repair otak dan metabolism juga.

Jgn tunggu sakit/tua baru nak cuba Vivix.. umur 30 ke atas atau yg dah jadi ibu bapa tu wajib amalkan Vivix. lagi2 lah perempuan bila dah 30 tahun ke atas, metabolisma tubuh makin drop.

Masa ni lah nak cuba Vivix.

Ambil yg buy twins pek Ada percuma membership untuk anda pada setiap pembelian. Memang berbaloi-baloi untuk anda dapatkan.

Jangan lepaskan peluang ini. Memang berbaloi-baloi. Jangan segan untuk hubungi Kak Yong untuk info dan maklumat lanjut.

Azimah 0111-9791281
Pengedar Shaklee Batu PahatYou Might Also Like

0 comments