Kawal Bacaan Kencing Manis Dengan Vivix

Assalamulikum dan salam sejahtera semua... Tahukah anda, penyakit kencimg manis adalah satu daripada 10 jenis penyakit pembun6h utama di M...

Assalamulikum dan salam sejahtera semua...

Tahukah anda, penyakit kencimg manis adalah satu daripada 10 jenis penyakit pembun6h utama di Malaysia di samping strok, kanser dan lain-lain.

Tanda-tanda atau simptom kencing manis kadang-kadang terlalu sukar untuk dikesan sehinggakan pesakit tidak sedar mereka menghadapi kencing manis sehingga lah ke tahap yang lebih serius.
Oleh itu adalah sangat penting anda mengetahui tanda-tanda awal penyakit kencing manis ini. Antara tanda-tanda yang boleh anda semua ketahui ialah :

1) Paras gula dalam darah tinggi
2) Dahaya yang berlebih-lebihan
3) Kerap kencimg pada waktu malam
4) Hilang berat badan secara tiba-tiba
5) Sentiasa rasa lapar
6) Luka lambat sembuh
7) Cepat merasa letih
8) Emosi tidak stabil, mudah merasa marah
9) Terdedah kepada jangkitan kulat
10) Penglihatan mula kabur
11) Rasa kenas pada kaki dan tangan
12) Kulit merengas

Ok hari ni kak yong nak kongsi dengan korang semua, salah satu produk Shaklee yang boleh bantu merawat kencing manis dan mengawal kadar gula dalam darah bagi pesakit kencing manisBagaimana VIVIX membantu merawat pesakit kencing manis?Berikit adalah beberapa tindakan Vivix membanyu pesakit kencing manis :


  • Vivix membantu membaikpulih sel-sel badan yang yelah rosak. Setiap hati sejuta serangan berlaku merosakkan sel DNA manusia. Disebabkan vivix satu-stunya supleman yang mampu menembusi DNA manusia, jadi vivix bertindak membaiki dan Melindungi sel-sel DNA manusia dengan lebib efisien
  • Ramuan vuvix mampu meningkatkan pembentukan mitokondria dan seterusnya menggalakkan oenungjatan tenaga di dalam sel
  • Vivix membantu melambatkan penuaan sel dan merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia
Bila dah kena penyakit kencing manis ni sememangnya akan menjejaskan banyak fungsi di dalam badan kita.Jadi bila dah kena kencing manis bermacam-macam rawatan dan ubatan yang kena ambil. Makan pun kena pantang. Selain tue, bukan saja paras gula kena selalu oantau, kuka walaupun kecil pun dah cukup merisaukan sebab biasanya lambat sembuh. Paling takut kalau luka melarat sampai terpaksa di potong kaki atau jari yang terjejas teruk.

Jadi yang masih sihat ni, jaga lah kesihatan dan jaga pemaKnan. Bagi yang nak mencegah kencing manis selain mengamalkan gaya hidup yang sihat anda boleh amalkan pengambilan Vivix setiap hari. Untuk pesakit kencing manis, antioksidan seperti Resveratrol serta polifenol yang ada dalam Vivix sangat membantu memberikan sokongan secara berterusan supaya keadaan penyakit tidak bertambah teruk.

Antara Testimoni Kencing Manis Ambil Vivix


Testimoni 1

Testimoni 2
Testimoni 3
Dah baca testimoni mereka yang ada kencing manis yang mencuba Vivix..ibu bapa atau ahli keluarga anda ada yang menghidap diabetes? Nak cuba vivix sebagai ikhtiar untuk merawat kencing manis, boleh order dengan saya..

Azimah khamis
Whtsap 0111-9791281
Pengedar Shaklee Batu Pahat

You Might Also Like

0 comments