4 Bahan Utama Dalam Penghasilan VIVIX

Vivix shaklee merupakan minuman botani yang kaya dengan sifat antioksidan dan antipenuaan secara semulajadi. Nutrisi Vivix membantu mrmba...


Vivix shaklee merupakan minuman botani yang kaya dengan sifat antioksidan dan antipenuaan secara semulajadi. Nutrisi Vivix membantu mrmbaiki DNA dalam badan yang mengalami keroskan akibat radikal bebas.

Vivix mengandungi campuran 4 bahan unik iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine,Eldeberi Eropah dan Lobak Unggu yang sangat kaya Polifenol.

Polifenol adalah kumpulan Fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat anti-oksidan dan anti-penuaan.

Hasil kajian daripada pakar menunjukkan bahawa makanan yang tinggi kandungan Polifenol dan resveratol sangat sesuai untuk pesakit kronik seperti buan pinggang,kanser,jantung,strok,darah tinggi,diabetes dan sebagainya.

4 BAHAN UTAMA DALAM VIVIX

1)Muscadine Grapes
✔Anggur liar yang sangat istimewa
✔Mempunyai sumber terbaik antioksidan dan anti radang
✔mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti baik untuk kesihatan kardivaskular, menurunkan tahap gula dalam darah,melambatkan proses penuaan,mencegah kanser serta sebagai anti-virus dan anti-bakteria
2)Purple Carrot
✔mempunyai sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi Phytochemical.
✔Ia juga mengandungi anthocyanind(antioksidan mustajab) yang bertindak sebagai anti-radang,anti-mikrob dan anti-carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.
✔Asid klorogenik di dalamnya bertanggungjawab mengurangkan diabetes

Purple Carrot

3)Eldeberry
✔mengandungi Vitamin C yang sangat tinggi dan sangat bermanfaat untuk jangkitan daripada Virus dan bakteria.
✔Ia mampu mencegah dan mengubati kanser,meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan,menurunkan kadar kolestrol,mengatasi dan merawat masalah diabetes serta meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal


Eldeberry


4)Japanese Knotweed

✔juga dikenali sebagai polygonum cuspidatum yang mempunyai sumber resvertol yang sangat tinggi
✔digunakan untuk melambatkan proses penuaan,merendahkan kolestrol,merendahkan tekanan darah,meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan


Japanese Knotweed


Ok bahan yang digunakan untuk menghasilkan Vivix bukan menggunakan bahan sembarangan tau..semuanya bahan yang digunakan telah dilakukan proses kajian secara terperinci.

Puan Azimah Khamis
Pengedar Shaklee Batu Pahat
Whtsap/sms : 0111-9791281

Sebab itulah harga sebotol Vivix memang agak mahal kan sebab bahan yang digunakan sangat mahal dan bagus. Walau mahal tetapi produk ini sangat membantu merawat pelbsgai penyakit-penyakit kronik..

You Might Also Like

0 comments