BERSALIN CZER TAPI MACAM TAK PANTANG LANGSUNG, LUKA PUN CEPAT SEMBUH

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Ekot kan pengalaman sendiri memang belum ada pengalaman bersalin secara czer atau pembedahan. Al...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


Ekot kan pengalaman sendiri memang belum ada pengalaman bersalin secara czer atau pembedahan. Alhamdulilah anak pertama bersalin secara normal. Pada masa ini saya tak tahu lagi yang Vivix boleh di ambil masa dalam pantang sebab ibu hamil memang tak boleh ambil Vivix. Waktu saya dalam pantang saya hanya amalkan SET BERPANTANG SHAKLEE kecuali Vivix.

Mesti ramai dah tahu kan penjagaan ibu yang bersalin secara pembedahan adalah lebih rumit dan susah berbanding bersalin normal. Ini kerana luka pembedahan perlu dijaga dengan betul bagi mengelakkan luka jahitan terbuka semula, berair dan lambat sembuh.

                              Newborn baby right after delivery


Pergerakan ibu yanh bersalin secara pembedahan juga terbatas dan jika tidak cukup tenaga ibu berpantang susah nak bergerak dan senyiada baring sahaja. Ibu betpantang tidak elok hanya berbaring sahaja kerana boleh menggangu kelancaran darah.

Semasa dalam pantang, ibu-ibu memerlukan zat & nutrisi yang mencukupi bagi membolehkan luka bersalin cepat sembuh dan badan lebih bertenaga.

Disebabkan zimah tak ada pengalaman bersalin czer, zimah nak kongsi dengan anda testimoni ibu-ibu yang bersalin czer dan mereka mengamalkan VIVIX SHAKLEE semasa berpantang. Hasil dari testimoni dia orang semua memang memberikan kesan yang sangat positif, menanjubkan dan ada yang rasa tak seperti dalam pantang sebab badan sangat bertenaga dan luka bersalin sembuh dengan cepat..

Jom kita tanya apa kata mereka yang mengamalkan Vivix Shaklee semasa berpantang..


Testimoni 1
"I pernah cosume vivix masa dalam pantang,luka czer baik dalam 10 hari, kecut,line czer tu menjadi line halus dalam masa 10 hari, memang best, rasa bertenaga jer, makcik urut kata muka saya tak pucat langsung, muka sihat dan berseri tak macam dalam pantang pun, susu pun mencurah-curah..memang best...


Testimoni 2Anita omar : saya ambil vivix masa berpantang bersalin czer, hari ni dah 40 hari, hari kedua dah ambil vivix, memang luar biasa, boleh bangun dan terus jalan, hari kre lima dah rasa sangat sihat, pergi klinik pun laju ja jalan.ibu2 czer lain pun hairan, anak langsung tak ada jaundis..ini perbezaan saya ambil vivix untuk anak ke 6 dan memang berbeza dengan anak-anak laim yang tak ambil vivix. Sehari 4 sudu vivix saya ambil 3 botol habis dalam ,asa 40 hari..
Testimoni 3


Testimoni 4


Ibu-ibu hamil dan yang nak betpantang boleh amalkan vivix untuk luka bersalin cepat sembuh dan badan bertenaga dalam pantang. Memang vivix tonik terbaik, tak rugi kalau cuba...
Nak cuba dan order vivix boleh terus whtsap saya ye 0111-9791281

Puan azimah khamis
Pengedar Shaklee Batu Pahat,Johor
Whtsap/sms : 0111-9791281
Ig : kakyong_jual_vitamin_shaklee
Fb :Puan Azimah Khamis

You Might Also Like

0 comments